Top

Alina Delcaru

Micropigmentarea powder este o tehnica de ultima generatie, aplicata sprancenelor, care da rezultate  foarte naturale si care are avantajul de a se vindeca foarte frumos si armonios.In linii largi are acelasi principiu ca toate tehncile de pigmentare: se introduce intracutanat un pigment de origine organica.

Acesta se metabolizeaza in proportie completa in aproximativ doi ani, adica, efectiv se sterge treptat pana la disparitia completa. Aceasta tehnica este foarte flexibila si ne ofera posibilitatea de a adapta foarte usor sprancenele la dorintele si la personalitatea clientei. Pot fi in egala masura discrete si naturale, insa pot fi si din cele mai indraznete si conturate. Acest lucru este posibil datorita modalitatii in care se aplica tehnica, prin stratificare de pigment. Ca sa obtinem un rezultat mai natural adaugam mai putine straturi de pigment. Din acest punct de vedere, este o tehnica foarte flexibila.

Cum recunoastem tehnica? 

Tehnica powder este caracterizata de degardeul de culoare din partea din fata a sprancenei. Aceasta este o zona care in mod natural atrage lumina si este mai deschisa si in spranceana naturala. Noi nu facem altceva decat sa cream iluzia aceea de degrade pe care a sugerat-o natura. Avand un control absolut al saturatiei pigmentului, stilistul stabileste, in functie de nevoile si cerintele clientei, daca este cazul sa adapteze o spranceana mai discreta, sau una mai puternic evidentiata. Tehnica powder are si avantajul de a putea corecta cu foarte mare succes, tatuajele vechi, gresit realizate, sau rezidurile de culoare rosiatica ramase tot in urma unor tatuaje vechi.

Cui se recomanda?

Este recomandata in toate situatiile in care recomandam micropigmentare, deci tuturor clientelor carora sanatatea si calitatea tenului le permite sa beneficieze de dermopigmentare. Rezultatul este unul putin mai riscant in cazul persoanelor care sufera de anumite conditii ale tenului, de tipul: cuperozei, acneei active sau dermatitelor.Daca iti doresti o procedura de dermopigmentare, tehnica powder ar putea fi alegerea ideala pentru tine!

Post a Comment