Top

Alina Delcaru

Un element esential, care iti completeaza aspectul chipului il reprezinta sprancenele.

Acestea iti pot armoniza si complimenta trasaturile, insa, in egala masura te pot dezavantaja foarte tare, daca nu sunt stilizate corect si armonios.

Daca ai ajuns la concluzia ca ca propriile sprancene sunt dusmanul stylingului tau zilnic, este timpul sa apelezi la ajutor specializat.

Ce este micropigmentarea?

Mai jos iti ofer detalii despre micropigmentare si la ce sa te astepti din partea acestei proceduri. 

Micropigmentarea este o tehnica de colorare a pielii, care presupune insertia unui pigment subcutanat, prin usoara lezare a stratului superficial al pielii. Se realizeaza foarte superificial, in derm si se folosesc pigmenti organici, cu caracter semipermanent, special formulati pentru aceasta. 

Ce este tehnica powder? 

Tehnica powder este o propunere stilistica, care sugereaza felul in care este dispus pigmentul, recreand iluzia de machiaj. Este caracterizata de degradeul de culoare din partea din fata, linii de demarcatie difuze si intensitate sporita pe zonele unde ar trebui sa existe, in mod natural, aglomerare de fire de par.

Cat dureaza procedura? 

Durata procedurii este de aproximativ O ora si jumatate. 

Este o procedura dureroasa?

Tehnica in sine presupune intepaturi usoare, deci ar putea fi dureroasa pentru anumite persoane, insa, pentru a inlatura orice discomfort, noi folosim doua tipuri de anestezic, o crema aplicata inaintea procedruii si un ser care se aplica de cate ori este nevoie, intraprocedura. 

Ce produse se folosesc?

Se folosesc pigmenti organici, de inalta calitate, produsi in Olanda, conformi cu strictele standarde si rigori europene. Gama de pigmenti folosita este Xtreme Ombre by Ecuri.Se introduc in piele cu unul dintre cele mai performante aparate de dermopigmentare, de productie americana si cu ac steril. 

Care este timpul de recuperare?

Cat tine rezultatul?

Intervalul de recuperare variaza, in general, de la 5 la 10 zile, in functie de organismul clientei. Se recomanda un protocol de ingrijire pe care il vei afla in ziua procedruii. 

Rezultatul micropigmentarii se mentine intre un an si doi ani si jumatate. Aceasta variantie depinde strict de modul in care fircare organism in parte metabolizeaza pigmentul si de calitatea pielii.

Cand fac retusul?

Retusul se face la interval de 20-45 de zile de la procedura initiala.Retusul este facultativ, fiind necesar in mai putin de 20% din situatii. Clienta decide daca retusul este necesar, observand daca dupa vindecare a ramas cu goluri sau asimetrii vizibile. 

Cum ma programez?

Programarile se fac exclusiv telefonic, la receptia clinicii The Lash Room • 0752135722.

Orice detalii despre programari, sau despre disponibilitatea mea le veti primi telefonic. Durata de asteptare inaite de programare este foarte variabila, asa ca puteti primi detalii despre acest lucru tot telefonic.

Unde mai gasesc informatii si lista de preturi?

Alte informatii despre procedura si lista de preturi sunt disponibile pe site-ul clinicii, www.thelashroom.ro
Unde este clinica?

Clinica The Lash Room se afla in centrul Bucurestiului, in zona Dorobanti, pe strada Ion Slatineanu nr. 6

Post a Comment