Top
beauty blog

Alina Delcaru

Cum obtinem greselile estetice majore? 

Cum ajungem sa aratam nefiresc si sa atragem atentia prin acest lucru?

De-a lungul timpului am invatat un lucru: niciun obicei stilistic nu poate fi daunator daca nu abuzam de el.

Sprancenele sunt deja un element care ne ajuta sa ne exprimam optiunile estetice si au o importanta extraordinara in aspecul general al chipului.

Pensatul este un lucru foarte bun, care ne ajuta sa mentinem un aspect ingrijit al sprancenelor si ne ajuta sa recapatm simetria, insa realizat in mod excesiv ne duce intr-o eroare, iar tunsul sprancenelor fara o logica foarte clara poate faca spranceana sa arate ca un arici.

Acest fenomen se intampla datorita dorintei de a arata cat mai bine. Daca pensatul este un lucru bun, mai mult pensat ar trebui sa fie mai bine… nu-i asa? Acest principiu nu se aplica deciziilor stilistice. Mai mult devine prea mult.

Sper ca parerea unui specialist sa va fie de ajutor si sa va ghideze in a face alegerile stilistice corecte si nu uitati EXAGERARILE DAUNEAZA FRUMUSETII!

Comments

  • 3 August 2020

    Anghel Elena Cristina

    Bună ziua, m ar interesa să aleg această tehnică pentru a mi îmbunătăți look ul, întrucât pensatul a fost excesiv eu avand sprâncene din belșug.Mi ati fost recomandată de o prietenă foarte mulțumită de munca dvs. Imi puteți spune un preț estimativ?

    reply

Post a Comment